Slack lucreaza la integrarea cu Microsoft Teams pentru apeluri, spune CEO-ul Stewart Butterfield

Slack si Microsoft Teams lucreaza la inetgrarea apelurilor

Slack lucreaza la integrarea cu Microsoft Teams pentru apeluri, anunta CEO Stewart Butterfield

Slack, instrumentul Google de colaborare in echipa , lucreaza la o tehnologie care va permite utilizatorilor sai sa comunice cu cei care folosesc Microsoft Teams, cel mai bun concurent al lui Slack. Stewart Butterfield, co-fondatorul Slack a anuntat planul in timpul unui apel cu analistul RBC Alex Zukin.

Strategia reflecta o crestere a constientizarii ca oamenii utilizeaza alte servicii pentru anumite functii care sunt deja disponibile in Slack. Saptamana trecuta, Microsoft a dezvaluit ca Teams are deja 44 milioane de utilizatori activi zilnic. Slack nu a anuntat un raport comparabil din octombrie, cand a spus ca există 12 milioane de utilizatori zilnici.

„Lucram la integrarea Microsoft Teams pentru functiile de apelare”, a spus Butterfield in timpul apelului.

Slack functioneaza deja cu servicii Microsoft Office precum OneDrive, Outlook si SharePoint.

Microsoft Teams, precum si Zoom, au oferit un fel de inlocuitor virtual pentru intalniri in persoana in salile de conferinte, dupa ce din ce in ce mai multe persoane au inceput sa lucreze de acasa in ultimele saptamani pentru a evita extinderea suplimentara a coronavirusului, a spus Butterfield in timpul apeului.

Nu este clar cand integrarea va deveni disponibila in Slack. Reprezentantii Microsoft si Slack nu au raspuns imediat la cererile de comentarii.

Slack a devenit disponibil în 2014, iar Microsoft a introdus Teams in 2016.

Sursa: https://www.cnbc.com/