Automatizarea proceselor de business prin crearea de aplicatii personalizate

Microsoft PowerApps

Automatizarea proceselor de business prin crearea de aplicatii personalizate.

 

Construim aplicatii personalizate care vor automatiza procesele de business si vor transforma afacerea ta intr-una moderna si adaptabila.

Putem crea aplicatii care interactioneaza cu datele din listele si bibliotecile de documente SharePoint, precum si din alte surse din cloud sau surse locale. Aplicatiile pentru automatizarea actiunilor repetitive pot fi folosite si pe dispozitive mobile si se pot folosi de tehnologii precum camerele de pe tablete si telefoane pentru a lucra in moduri inovatoare.

Cu alte cuvinte, putem crea softuri care muncesc in locul tau pentru ca tu sa ai mai mult timp sa te concentrezi la aspectele esentiale ale afacerii. Vei putea petrece mai mult timp cautand noi oportunitati pentru business-ul tau, indrumand angajatii si supraveghind activitati importante in loc sa te aglomerezi cu verificari, aprobari si solicitari.

Softul sau aplicatia de automatizare a proceselor de business va elibera echipa ta de sarcini repetitive, de rutina consumatoare de timp, care ii plafoneaza pe angajati. Vei optimiza astfel eficienta angajatilor tai. Echipa ta va putea astfel sa isi utilizeze competentele si chiar sa se dezvolte profesional avand mai mult timp pentru a invata lucrui noi si a deveni mai inovativa.

 

Beneficiile automatizarii proceselor de business

 

Utilizarea mai eficienta a fortei de munca. Vei elibera angajatii din functiile de conducere de aprobarile si verificarile manuale si le vei da oportunitatea sa se concentreze pe alte sarcini mai productive.

O mai buna colaborare. Prin automatizarea de alerte de exemplu, membrii echipei tale vor sti in timp real statusul documentelor la care lucreaza impreuna. Aplicatia va crea un spatiu in care membrii echipei pot partaja fisiere si pot primi alerte atunci cand sunt actualizate sau modificate.

O mai buna asistenta pentru clienti.  Vei monitoriza mai usor si mai eficient solicitarile clientilor. Echipa ta va asista mai rapid si mai eficient fiecare client in parte. Utilizand software-ul de automatizare a proceselor de business pentru deschiderea automata de tichete, echipa ta va reactiona rapid pentru a raspunde la intrebarile si solicitarile clientilor. Astfel, niciun client nu va fi trecut cu vederea si vei avea mai multi clienti multumiti.

Viteza de reactie sporita si servicii de calitate superioara. Utilizarea automatizarii proceselor de business va reduce erorile umane, va ajuta la indeplinirea mai multor sarcini intr-un timp mai scurt, si va transforma afacerea ta intr-un business flexibil, modern cu o viteza de reactie sporita.

Angajati mai multumiti. Echipa mai unita si mai motivata.

Eliminand sarcinile de rutina care plafoneaza angajatii, acestia vor avea mai mult timp pentru a invata lucruri noi si pentru a se dedica acelor sarcini de lucru in care exceleaza. Avand opurtunitatea sa isi puna in practica ideile inovative si de a isi dezvolta competentele si abilitatile, satisfactia la locul de munca va creste. La fel va creste si rata de fidelizare a angajatilor si implicit vor scadea costurile cu recrutarea.

 

Ce sa iei in calcul cand alegi sa automatizezi actiunile repetitive.

Solutia perfecta de automatizare a proceselor de business o vei lua in urma unei intalniri online (remote) cu unul din reprezentantii nostri si doar dupa ce vei analiza:

–              Care sunt prioritatile afacerii tale

–              Care sunt actiunile care iti ocupa cel mai mult timp

–              Care este fluxul de lucru

–              Ce pret pui pe timpul tau, cat timp ai nevoie sa eliberezi si ce buget aloci pentru asta

–              Timpul inseamna bani, timpul eliberat si astfel castigat, inseamna bani castigati, si dupa cum stii, nu conteaza cat investesti in afacere ci conteaza cat produci cu banii investiti.

 

Asadar, ce mai astepti?

Automatizeaza, fluidizeaza si transforma procesele cu formulare complexe, fluxuri de lucru si aplicatii personalizate. Toate aplicatiile create de noi sunt realizate prin platformele Microsoft 365 si Microsoft Azure. Odata creata aplicatia dupa nevoile si dorintele tale, vei plati o licenta lunara si un cost mic de mentenanta. Aceste costuri vor fi insa infime in comparatie cu valoarea pe care o vor adauga businessului tau.

Paseste cu incredere in viitor, adopta ce e mai bun din ceea ce ofera tehnologia de ultima generatie  si digitalizeaza-ti activitatea cu automatizarea proceselor de business.

Work smart, not hard