Noul Microsoft Edge

The new Microsoft Edge

Microsoft a lansat noul browser Microsoft Edge!

 

Noul Edge este bazat pe tehnologia Chromium (exact ca si Google Chrome) si este mult mai rapid avand in unele cazuri performante mai bune decat Chrome.
Potrivit Microsoft, noul Microsoft Edge va economiseste timp si va ajuta sa va concentrati, oferind un mod rapid si sigur de a face lucrurile pe web. Astazi, noul Microsoft Edge este in afara perioadei de test si este gata de descarcare pe toate versiunile acceptate de Windows si macOS si este disponibil in mai mult de 90 de limbi. Microsoft Edge este disponibil si pentru dispozitivele mobile ce folosesc iOS si Android, oferind o adevarata experienta cross-platform. Noul Microsoft Edge ofera performante de nivel ridicat cu o mai mare securitate a datelor, mai mare productivitate si mai mare transparenta in timp ce navigati.

 

Instalarea

Release of Microsoft Edge Chromium Pepas Cloud

Puteti obtine noul Microsoft Edge pentru Windows si macOS astazi, descarcandu-l direct de aici sau puteti astepta ca acesta sa fie lansat automat pe dispozitivele Windows prin Windows Update. Cand instalati Microsoft Edge pe un dispozitiv Windows 10 actualizat, acesta va inlocui versiunea anterioara (legacy) de pe dispozitiv. In unele cazuri, vi se poate solicita sa instalati actualizari suplimentare. Favoritele, parolele si setarile de baza vor fi transmise automat la noul Microsoft Edge. Aplicatiile web (inclusiv cele construite pe EdgeHTML) si canalele de previzualizare Microsoft Edge (cum ar fi Dev sau Canary) vor continua sa functioneze fara intrerupere.
 
Daca esti administrator IT, va trebui sa descarci un pachet de implementare offline pentru a fi instalat in infrastructura organizatiei tale – noul Microsoft Edge nu se va instala automat pentru clientii comerciali. In plus, niciunul dintre canalele de test Microsoft Edge nu se va actualiza la noul Microsoft Edge, deoarece pot fi utilizate in paralel pentru testare si validare.
 
Daca utilizati Microsoft Edge pe iOS sau Android, nu trebuie sa faceti nicio actiune – dispozitivul vostru se va actualiza automat.

 

Fiti gata pentru noul Microsoft Edge

 

Fie ca incercati pentru prima data noul Microsoft Edge, fie ca ati fost parte din cei care au testat Edge in ultimul an, cu totii ati contribuit la dezvoltarea noului produs.
Administratorii si profesionistii IT pot afla mai multe despre implementarea, administrarea si configurarea noului Microsoft Edge in organizatia lor la noua pagina enterprise.
 
Dezvoltatorii web pot gasi indrumari privind integrarea Microsoft Edge in matricea lor de test precum si mai multe informatii despre noile capabilitati ale platformei, instrumente pentru dezvoltatori, aplicatii web si multe altele in documentatia pentru dezvoltatori web.

 

Navigare fericita!